Oct14

Build Outstanding Team

Nak buat konsep syariah…ye ke ni. Alamak, aku ni tak berapa nak syariah. Aku kena buang kerja ke. Biar betik..mana ada kena berhenti kerja..hancik ahh. Mungkin ini persoalan yang wujud kepada warga kerja sesebuah organisasi apabila Pengurusan menetapkan untuk mencapai ” Syariah Compliance” Jazakallah kepada Kuiscell dengan kerjasama yang mantap bersama Quantum Expert. Tahniah kepada […]

Oct09

SPONTANEOUS SPEAKING

Assalamualaikum….. Allahuakhbar, aku nervous giler ni. Adui, aku tengok audien kat dalam dewan tu aje aku cuak dah. Itulah cabaran bila berada bersama audien atau orang awam… Jangan bimbang….85% manusia di dunia ni ada masalah Nervous semasa di “Public”, so relax lah bro. Ok kan. Ini maknanya, audien jugak cuak. Apa perasaan anda bila tengok […]